2012. február 26., vasárnap

Synology DS210j NAS szerver - ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN! - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

Újszerű, tökéletesen működő állapotban lévő Synology DS210J, a legújabb firmware-rel ám merevlemezek nélkül eladó. Nagyobb kapacitású NAS-ra való frissítés miatt vált feleslegessé, egyébként imádtam, te is fogod.
Ha még nem volt NAS-od, akkor ezzel érdemes kezdeni.
Új ára 60 ezer forint.
A Synology Disk Station DS210j költséghatékony adattároló és backup megoldást nyújt RAID védelemmel az otthoni felhasználók számára. A Synology Disk Station Manager 3. 0 firmware számos lehetőséget nyújt a multimédiás tartalmak élvezésére, a gond nélküli bizonsági mentésre, az internetes megosztásra és az energiatakarékosságra.
Saját szórakoztatóközpont
A Download Station éjjel-nappal működő BitTorrent, FTP, HTTP, eMule és NZB hírszerver letöltőközpont, akár számítógép nélkül is. A RapidShare és RSS letöltés is támogatott.
Az Audio Stationnel zenét, internetes rádiókat játszhatunk le, valamint iPod-unkat is megszólaltathatjuk USB-hangszórók segítségével. Az opcionális Synology Remote még nagyobb szabadságot ad a zenehallgatás során. A webes streamelés lehetőségét felhasználva számos felhasználóval oszthatjuk meg zenéinket az interneten keresztül.
A DLNA/UPnP-kompatibilis médiaszerver egy UpnP Digital Media Adapter-rel (DMA) lehetővé teszi multimédiás fájlok streamelését a hi-fi-re vagy a TV-re. Támogatott a Sony PS3 és a Microsoft Xbox360 is.
Az iTunes szerverrel könnyen oszthatunk meg zenét és videókat más, hálózaton belüli iTunes-kliensekkel. Jelszó segítségével kivédhető a jogosulatlan megosztás.
Mentse el értékes adatait!
A DiskStation Manager a DiskStation-ön vagy a számítógépünkön tárolt adatok Disk Station-re történő biztonsági mentésének átfogó megoldását nyújtja.
A szerver backup két lehetőséget tartalmaz: a Network Backupot (hálózati mentést) és a Local backupot (helyi mentést). Mind a kettő lehetővé teszi az adatmentést a megosztott mappákba és az adatbázisokba. Növekményes backup lehetőség és rugalmas időzítés áll rendelkezésre. Mind könnyen beállítható a „ lépésről lépésre” varázslóval.
A desktop backup Windows PC-használóknak a Synology Data Replicator révén adja meg a lehetőséget a számítógép adatainak, az Outlook és Outlook Express e-mailek DiskStationre mentésére a következő három mentési móddal: azonnali, szinkronizáló és időzített. Mac OS X-használók az Apple Time Machine backup alkalmazást használhatják fontos adataik DiskStation-re mentésére.
Az USBCopy lehetővé teszi, hogy a készülék elején található másolás gomb megnyomásával gyorsan készítsünk biztonsági mentést USB-s tárolóeszközünkről, legyen az pendrive vagy USB-s kártyaolvasó.
Hozzáférés mobil eszközzel
Az iPhone-os és Androidos alkalmazás, a DS Audio lehetővé teszi, hogy a felhasználó Disk Station-ön tárolt zenét streameljen a mobil eszközzel, ahol csak elérhető az internet, míg a DS Photo+ lehetővé teszi a DiskStation-ön tárolt fotók és videók feltöltését, böngészését a mobil eszköz segítségével.
Csak budapesti személyes átvétellel!
Sok sikert a licithez!


Jelenlegi ára: 34 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 21:58
. Synology DS210j NAS szerver - ÚJSZERŰ ÁLLAPOTBAN! - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése